Передплата 2024 ВЗ

Шанс зупинити постачання російської електроенергії в Україну, - Олег Синютка

Постанова, внесена народним депутатом від Європейської Солідарності Михайлом Бондарем, дає можливість монобільшості не руйнувати інтеграцію України в європейський енергоринок

Про це написав на своїй сторінці у Facebook ексочільник Львівської ОДА, народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка.

«Олігархи не мають впливу на владу — казали вони (партія «Слуга народу. Ред.). Із заявами та діями суттєві розбіжності, — зауважує Олег Синютка. — Бо прийнятий Закон 4 грудня «Про ринок електричної енергії» яскраво лобіює інтереси можновладців, фактично «протягує» російські енергоінтереси».

«Сьогодні Комітет підтримав внесення в зал на розгляд Парламенту проект постанови, який спрямований на скасування Проекту Закону України про внесення змін до Закону України „Про ринок електричної енергії“», — пише ексочільник Львівщини.

«Ця постанова, внесена народним депутатом від „Європейської Солідарності“ Михайлом Бондарем, дає можливість монобільшості не руйнувати інтеграцію України в європейський енергоринок», — резюмує Олег Синютка.

Схожі новини