Передплата 2024 ВЗ

Міністру економіки Тимофію Милованову нарахували премію за листопад у 236 тисяч гривень

  • 10.12.2019, 17:12
  • 1 091

Міністру економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства України Тимофія Мілованову, при розрахунку премії за листопад поточного року, було запропоновано нарахувати премію в розмірі 1630% або 236 тисяч гривень.

Таким чином, його заробітна плата за листопад місяць, з урахуванням запропонованих премій, може скласти 271 тисячу гривень. Про це йдеться у документі, який є у розпорядженні DT.UA.

Документ адресований Кабінету міністрів.

Премію міністру має погодити уряд.

Нагадаємо, раніше DT.UA повідомляло, що за виграні у Стокгольмі суди голова правління НАК Андрій Коболєв отримав 207 млн грн. Отримані на рахунок в «Ощаді» гривні Коболєв вирішив витратити на покупку доларів США, і відправив їх до Сполучених Штатів Америки, вказавши причину: «Допомога матері».

Пізніше Кабмін заборонив виплати бонусів і винагород менеджерам державних компаній, а Шевченківський районний суд Києва оштрафував Коболєва на 1 700 грн за відмову надати депутату Верховної Ради інформацію з переліком осіб, які отримали премії за перемогу у Стокгольмському арбітражі. Однак 30 жовтня 2018 року штраф скасували.

Схожі новини