Передплата 2024 «Добрий господар»

"Тобі пі**ець, ху**ос, буде": Коломойський погрожував судді на баскетбольному матчі через програш команди, де грав його син

  • 09.12.2019, 19:33
  • 928

Олігарх Ігор Коломойський під час матчу баскетбольного клубу "Дніпро", президентом якого він є, погрожував судді через програш. У команді "Дніпра" грає син олігарха Григорій.

Про це повідомляє Федерація баскетболу України, передає телеканал «Прямий».

Інцидент стався 1 грудня на матчі «Дніпро» — «Київ-Баскет» у Дніпрі. Крім Ігоря Коломойського, старшому судді Андрію Бабику погрожували фізичною розправою президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв і віцепрезидент клубу Валерій Гуляєв.

За словами судді, свідками погроз були два його колеги-арбітри. Водночас охорона у конфлікт не втручалася.

У ФБУ повідомили, що через інцидент баскетбольний клуб «Дніпро» оштрафували, а його президенту Ігорю Коломойському заборонили відвідувати наступні дві гри команди.

Водночас в БК «Дніпро» будь-які погрози з боку своїх посадових осіб заперечують.

Видання «Страна» опублікувало доповідну Бабика, яка спрямована директору ЧУ з баскетболу Ларисі Шабановій.

Так, згідно інформації ЗМІ, спочатку до арбітра підійшов Кондратьєв з погрозами щодо того, що суддя «більше ніколи не приїде» до Дніпра: «Ти, чорт, сьогодні ти звідси не виїдеш. Ти що, дух втратив, в Дніпро більше ніколи не приїдеш. Я тобі, с*ка, влаштую. Тобі пі**ець буде. Ти що коїш, урод!?».

Після цього, за свідченнями судді, до погроз приєднався Коломойський: «Ти, х**ло, ти що твориш, бл**ь?! Тобі пі**ець, ху**ос, буде — ти зрозумів мене!?».

Після слів Коломойського до образ перейшов віце-президент клубу Гуляєв, який чув розмову з олігархом і зустрів арбітра в технічному коридорі: «Ти дограєшся, під*р, що тебе знайдемо всюди — і тобі буде пі**ець. Ми тебе знайдемо і ви***мо».

19-річний Григорій Коломойський у вересні переїхав до Дніпра з США, де грав за баскетбольний клуб Vikings Клівлендського університету. В Україні він почав виступати за БК «Дніпро», президентом якого є його батько олігарх Ігор Коломойський.

Схожі новини