Передплата 2024 «Добрий господар»

Окрема зустріч Зеленського з Путіним планується після переговорів “нормандської четвірки”, — росЗМІ

  • 09.12.2019, 10:14
  • 463

Окрема двостороння зустріч президентів України та РФ — Володимира Зеленського і Володимира Путіна — запланована в Єлисейському палаці в понеділок після завершення переговорів лідерів в “нормандському форматі” (Україна, Німеччина, Франція, Росія).

Про це російському держінформагентству ТАСС повідомило джерело, близьке до організації саміту в Парижі, передає УНН.

«Зустріч Путіна з Зеленським планується в Єлисейському палаці після завершення зустрічі в „нормандському форматі“ та спільної пресконференції чотирьох лідерів», — сказав співрозмовник агентства.

У Кремлі поки не підтвердили виданню цю інформацію. У свою чергу, представник пресцентру Єлисейського палацу повідомив, що адміністрація президента Франції не має інформації про зустріч Путіна і Зеленського і «це питання слід адресувати пресслужбам двох країн».

Нагадаємо, сьогодні, 9 грудня, відбудеться зустріч глав держав та урядів Німеччини, Франції, України та Росії, які утворюють так звану «нормандську четвірку». Раніше був опублікований графік зустрічей лідерів країн, але в ньому не був вказаний час для зустрічі Володимира Зеленського з президентом Р Ф Володимиром Путіним, хоча цю зустріч раніше підтвердив сам Зеленський.

Ймовірність такої розмови раніше, зокрема, підтвердили і у Кремлі, зазначивши, що все буде залежати від того, як буде побудований графік проведення саміту.

Помічник президента Р Ф Юрій Ушаков зазначив тоді, що Путін та Зеленський «навіть можуть відійти в сторонку удвох і поговорити там 30 хвилин, а можуть півтори години», сказав помічник, уточнивши, що «все залежить від того, як буде складатися ситуація там».

Схожі новини