Передплата 2024 «Добра кухня»

Сьогодні пройде саміт "нормандської четвірки"

  • 09.12.2019, 08:10
  • 873

Сьогодні, 9 грудня, відбудеться зустріч Президента України Володимира Зеленського із своїми колегами з Франції, Німеччини та Росії в рамках “нормандського формату” у Парижі.

Про це повідомляє УНН.

Згідно з графіком, який напередодні поширили ЗМІ у мережі, очікується, що о 14:55 Зеленський прибуде до Єлисейського палацу.

Перед безпосереднім початком зустрічі лідерів у «нормандському форматі» президент України зустрінеться зі своїм колегою з Франції Еммануелем Макроном о 15:05.

Очікується, що пізніше, Зеленський проведе аналогічну зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель о 15:30.

Вже безпосередньо о 16:00 почнеться зустріч лідерів країн-учасниць «нормандського формату».

Після цього, о 18:45 відбудеться зустріч лідерів країн-учасниць «нормандського формату» з представниками ЗМІ.

Слід зазначити, що в даному графіку не вказаний час для зустрічі Володимира Зеленського з президентом Р Ф Володимиром Путіним, хоча цю зустріч раніше підтвердив сам Зеленський. Ймовірність такої розмови раніше, зокрема, підтвердили і у Кремлі, зазначивши, що все буде залежати від того, як буде побудований графік проведення саміту.

Помічник президента Р Ф Юрій Ушаков зазначив тоді, що Путін та Зеленський «навіть можуть відійти в сторонку удвох і поговорити там 30 хвилин, а можуть півтори години», сказав помічник, уточнивши, що «все залежить від того, як буде складатися ситуація там».

Президент України зазначав, що під час саміту розраховує на підтримку Франції та Німеччини.

Схожі новини