Передплата 2024 «Добра кухня»

ЗМІ оприлюднили деталі роботи "Нормандської четвірки" у Парижі: скільки триватиме зустріч лідерів країн

  • 06.12.2019, 13:58
  • 1 030

Зустріч лідерів "Нормандської четвірки" розпочнеться у Парижі 9 грудня о 16 годині за місцевим часом (17 год. за Києвом).

Про це в п`ятницю на брифінгу повідомила представниця уряду ФРН Ульріке Деммер, повідомляє Укрінформ.

«Робоче засідання в чотиристоронньому форматі має розпочатися о 16.00 (за Парижем — ред.). Спільна конференція запланована на 19.00», — сказала Деммер.

Вона зазначила, що перед засіданням «Нормандської четвірки» канцлер ФРН Ангела Меркель проведе двосторонні зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським і російським лідером Володимиром Путіним.

«О 15.00 (за паризьким часом — ред.) канцлер проведе коротку двосторонню зустріч сам на сам із президентом Путіним. О 15.30 — з Президентом Зеленським», — сказала представниця німецького уряду.

За її словами, у Берліні сподіваються, що результатом першого за 3 роки саміту стане «новий імпульс у мирному процесі та погодження нових кроків».

Деммер зазначила, що з жовтня 2016 року, коли відбувся попередній саміт, не вдалося просунутися в питанні мирного процесу. Але в 2019 році «з'явилася нова динаміка» та вдалося зробити конкретні кроки, зауважила вона.

Схожі новини