Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Армія потребує нашого захисту від тилових пацюків, псевдопацифістів та політичних репресій, – Порошенко

  • 06.12.2019, 10:40
  • 498

П'ятий президент України Петро Порошенко привітав військовослужбовців зі святом.

Про це повідомляє пресслужба Петра Порошенка.

Українська держава і суспільство за останні роки відродили престиж і повагу до людей, які їх захищають від ворога. Але тепер Українська армія, люди у військовій формі самі потребують підтримки народу — про це п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко сказав під час участі у традиційному ранковому церемоніалі вшанування військовослужбовців ЗСУ, які загинули внаслідок збройної агресії на Сході України «Дзвони Пам’яті».

«Військовослужбовці боронять Україну. Вони своїми зусиллями зберегли нашу державу. А сьогодні тут ми згадуємо тих, хто віддав найцінніше, що в них є — своє життя, для того, щоб ми з вами могли далі рухати Україну вперед», — сказав Порошенко.

«Сьогодні дуже непрості часи. Сьогодні сама армія, військовослужбовці потребують захисту нашого українського народу від тилових пацюків, від псевдопацифістів, захисту від п’ятої колони всередині нашої держави», — наголосив Петро Порошенко.

«Сьогодні потрібно, щоб держчиновники відновили поняття „віддати честь“ нашій Армії. Нагадати їм, що саме Збройні сили України є гарантом суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави — а не папірці меморандумів», — переконаний п’ятий Президент.

«Армія і військовослужбовці потребують захисту в тому числі від репресивної машини держави. Ми дійшли до того, що вже кіборги за злочини, які вони не робили, опинилися за гратами. Я хочу передати слова вітання із Днем Збройних сил і тим, хто зараз незаслужено відбуває покарання у зв’язку з політичними репресіями. Кіборги! Ми з вами — і точно не дамо вас образити!», — наголосив Петро Порошенко.

Він також акцентував, що попереду всіх чекає непростий тиждень, адже 9 грудня мають відбутися переговори у нормандському форматі: «Я твердо переконаний, що і під час цього тижня, і в майбутньому Україна буде збережена. Ні — капітуляції! І з Днем Збройних сил України!»

Схожі новини