Передплата 2024 ВЗ

Tabakov заспівав про жінку всього свого життя

  • 04.12.2019, 16:21
  • 695

Після нещодавнього повернення у медіапростір країни із синглом «Ти танцюєш одна» Tabakov представляє другий сингл зі свого майбутнього альбому, реліз якого запланований на весну 2020 року. «Моя на все життя», - таку назву має нова пісня співака, яка уже зараз починає звучати на хвилях українських радіостанцій.

«Хочу кохати тебе в Парижі, / Пісні співати в Римі, / І щоб де б я не був — / Ти завжди зі мною на одній світлині», — це практично лейтмотив наших з дружиною стосунків, — зізнається невиправний романтик української сцени, переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни» Tabakov. — Саме у Франції 10 років тому я зробив своїй дружині Ользі пропозицію руки і серця. І ось у нас попереду так зване Трояндове весілля".

У «Моя на все життя» співак розкриває таємницю стосунків, які не згасають, а з кожним днем горять усе більшою любов’ю та пристрастю. Ще до офіційної прем’єри під цю пісню станцювала не одна пара молодят. Після чого друзі-музиканти в один голос почали пророкувати треку долю «весільного хіта» (до речі, ще одного у творчості Tabakov: під його пісню «Тільки ти моя» уже понад десять років українці закохуються і одружуються).

Разом із радіопрем’єрою синглу «Моя на все життя» Tabakov презентує на своєму YouTube-каналі і офіційне Lyric Video до пісні:

Схожі новини