Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вбивство 3-річного сина Соболєва: суд арештував можливого кілера

  • 04.12.2019, 14:13
  • 550

Шевченківський районний суд Києва відправив під арешт на 2 місяці без права застави підозрюваного у вбивстві трирічного сина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва Андрія Лаврегу

Про це повідомила речниця прокуратури Києва Надія Максимець у коментарі «Українській правді«

«Суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних. Він, за версією слідства, здійснив постріл. Суддя підтримав безкомпромісну позицію прокурора — тримання під вартою без застави».

Засідання відбувалося у закритому режимі.

Соболєв, який вийшов із зали суду до журналістів, сказав, що «отримує погрози уже 4 роки» та підозрює хто стоїть за замахом на нього, в результаті якого загинув його син.

Журналісти просили назвати прізвища. Депутат попросив, щоб ЗМІ «проконтролювали», щоб ці люди опинилися на детекторі брехні. У розмові Соболєв згадав ім'я екс-глави Вищого господарського суду Віктора Татькова і колишнього його заступника судді Артура Ємельянова. Також прозвучало прізвище колишнього народного депутата і соратника Петра Порошенка Олександра Грановського, якого називали «смотрящим» президента Порошенка в судовій сфері.

Соболєв підкреслив, що не звинувачує цих людей, але дуже хоче, щоб вони на детекторі брехні довели, що не причетні до погроз на його адресу.

«Я знаю більше, ніж будь-хто думає».

Засідання з обрання запобіжного заходу другому підозрюваному попередньо має розпочатися о 14.00.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень