Передплата 2024 ВЗ

Поліція затримала підозрюваних у вбивстві сина депутата Соболєва

  • 02.12.2019, 12:58
  • 679

У Києві поліцейські затримали підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва та вбивстві його дитини.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Наразі із затриманими спілкуються оперативники та слідчі. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Усі подробиці затримання правоохоронці обіцяють повідомити згодом.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенко у коментарі «112 Україна», затримали двох осіб. Водночас, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Twitter написав, що «поліція затримала стрілка і його спільників», тобто більше ніж 2-х осіб. Аваков додав, що деталі повідомлять на спецбрифінгу.

«У них вилучили предмети злочину, інші докази, які показують, що вони мають відношення до цього жахливого вбивства. Далі їх чекає міра запобіжного заходу, думаю, що це буде арешт.

Далі поліція буде вишукувати замовника цього злочину. Ми розуміємо, що це було замовне вбивство. Мішенню був Соболєв. Він уже знає, що затримані особи, причетні до вбивства його сина. Зараз він разом з поліцією вираховує версії, з ким у нього були конфлікти, і хто міг бути замовником нападу на нього і його сім'ю", — розповів Антон Геращенко

Як раніше повідомлялося, у Києві ввечері 1 грудня в результаті обстрілу автомобіля Range Rover загинула трирічна дитина. За кермом обстріляного Range Rover перебував депутат Київоблради В'ячеслав Соболєв, член депутатської фракції «Солідарність» Київської обласної ради та член комісії з питань бюджету і фінансів.

Схожі новини