Передплата 2024 «Добрий господар»

Виганяли бісів та хотіли воскресити: спливли моторошні подробиці ритуального вбивства 9-річного хлопчика в Росії

  • 01.12.2019, 18:34
  • 925

Новою фігуранткою справи про вбивство 9-річного хлопчика в Єкатеринбурзі стала голова секти «Учні Христа» Земфіра Гайнулліна. Жінка затримана, напередодні її допитали слідчі.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на росЗМІ.

48-річна Гайнулліна опосередковано причетна до злочину — протягом двох днів вона намагалася «оживити» померлу дитину та сподівалася, що «Господь поверне йому дух». Коли воскресити його не вийшло, труп закопали в парку. Близький до слідства співрозмовник зазначив, що під час допиту на питання про освіту жінка сказала, що вона «учень Бога».

Говорячи про свою роботу, зазначила, що «взагалі не живе в цьому світі». З інформації в інтернеті журналісти дізналися, що до 2012 року Гайнулліна вела «гріховне» життя в Новому Уренгої. Вона почала свій «дивовижний шлях», коли до неї «явився Господь, покликав на ім'я Фамарь», почала вести Twitter і YouTube-канал, подорожувала російськими та білоруськими містами з учнями.

Жінка критикувала офіційне християнство і змушувала адептів жорстоко карати дітей за найменші провини.

Про смерть хлопчика стало відомо 28 листопада. Імовірно, він помер ще 5 листопада, а його тіло пролежало у землі близько трьох тижнів. У вбивстві запідозрили його батьків.

За попередніми даними, вони намагалися вигнати бісів з дитини, били батогом і засунули в рот кляп, і дев'ятирічний хлопчик задихнувся. Обоє затримані.

Схожі новини