Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Стрілянина у Лондоні, поліція терміново евакуює людей

  • 29.11.2019, 18:12
  • 623

Поліція Лондона підтвердила факт стрілянини й порадила перехожим виконувати вказівки офіцерів

У столиці Великої Британії сталася стрілянина на Лондонському мосту, наразі поліція блокувала територію та проводить евакуацію, пишуть місцеві видання The Guardian та The Sun, передає Главком

«Репортер BBC в цьому районі заявив, що почув два постріли. Він сказав, що їх, здається, звільнили працівники поліції», — вказано у текстовій трансляції ЗМІ.

Скотленд-Ярд, у свою чергу, підтвердив, що дійсно має справу з «інцидентом» на мосту. У поліції написали: «Якщо ви знаходитесь поруч з місцем події, будь ласка, дотримуйтесь вказівок будь-якого офіцера на місці події».

Користувачка Twitter Аманда Хантер, яка перебувала в той час у міському автобусі, який перебував на мосту, зафіксувала, як поліція стояла біля тіла, ймовірно, застреленого чоловіка.

Журналістка Люсі Джонс була в ресторані на Лондонському мосту, коли збройні копи увірвалися всередину. Вона сказала: «Ми обідали, коли поліцейський кричав: «Лізь на підлогу». Вони замкнули всі двері, і нам довелося поспішати в задню частину ресторану поряд з туалетом. Там плакали жінки. Це було жахливо. Ми почули постріл і ще один офіцер закричав: «Нам потрібно вибратися», і «Ми всі втекли з Лондонського мосту».

Одна жінка сказала виданню The Sun: «Я просто йшла по мосту і почув чотири-п'ять пострілів ззаду. Я просто побігла. Я навіть не озирався назад. Поняття не маю, що це була поліція чи ні. Я була налякана»

Схожі новини