Передплата 2024 «Добра кухня»

У наступному році на ремонти доріг на Львівщині передбачено понад 2 мільярди гривень

  • 28.11.2019, 18:26
  • 856

Фінансування доріг у Львівській області на 2020 рік заплановане у розмірі 2,3 млрд грн.

Про це під час робочого візиту до Львова повідомив Міністр інфраструктури України Владислав Криклій, передає пресслужба відомства.

«У 2020 фінансування Львівської області заплановано у розмірі 2,3 млрд гривень, з яких 1,1 млрд піде на дороги місцевого значення», — зазначив Криклій.

За словами міністра, темпи будівництва дороги «Львів-Путосмити-Меденичі» мають бути швидшими.

«За 4 роки було побудовано тільки 37 кілометрів дороги, в той час, коли у нас є такі чудові проекти, як дорога життя, коли за 68 днів ми збудували 134 кілометри», — наголосив Криклій.

Також він зазначив, що завершення даного проекту є дуже важливим, оскільки він йде в напрямку Східниці і Трускавця та дозволить розвантажити трафік, який йде до/з Львова, приблизно на 7−8 тисяч автівок щодня. За його словами, орієнтовна сума, яка необхідна для завершення цього проекту складає 310−320 млн грн.

«Хочу нагадати, що у нас амбітна мета на наступний рік — це відбудова 4000 кілометрів доріг державного і місцевого значення. І я хочу, щоб це було не тільки на паперах і словах, а ми могли бачити це на якісних дорогах», — сказав Криклій.

За його словами, будівництво доріг розпочнеться з березня наступного року.

«В наступному році фінансування по Львівській області заплановано у розмірі 2,3 млрд гривень, з яких 1,1 млрд. піде на дороги місцевого значення, а загалом сума фінансування Дорожнього фонду, з урахуванням певних змін, складає 66 млрд. грн», — підсумував Криклій.

Схожі новини