Передплата 2024 «Добрий господар»

“Чорна п’ятниця”: безпечний та вигідний шопінг з ПриватБанком

29 листопада цього року стартує "чорна п'ятниця" і новорічно-різдвяний сезон розпродажів в інтернет-магазинах і на торгових онлайн майданчиках.

У цей день покупцям пропонуються товари зі знижками до 70%. Для того щоб клієнти могли вибрати оптимальний варіант покупки і убезпечити свої платежі, ПриватБанк радить підготуватися заздалегідь.

Справжнього шопоголіка не зупинять ані погода, ані пізня чи рання година доби і тільки відсутність грошей робить «чорну п’ятницю» дійсно похмурою і невеселою. Ситуацію можна виправити — коли власних коштів не вистачає, картки «Універсальна», Gold чи преміальна ПриватБанку у цьому допоможуть. Тим більше, що розрахуватися за покупки кредитними коштами і в інтернет-магазинах можна без комісії, а в в більшості популярних інтернет-магазинів, таких як Comfy, «ФОКСТРОТ», «Ельдорадо», «AЛЛО», MOYO, «Цитрус» тощо можна скористатися сервісом «Оплата частинами» ПриватБанку — купуємо сьогодні, оплачуємо згодом. У разі відсутності такого сервісу на сайті, на допомогу прийде «Швидкий кредит» ПриватБанку".

За покупки на закордонних інтернет-сайтах розраховуватися можна як валютною, так і гривневою банківською карткою будь-якої міжнародної платіжної системи. В Україні найпоширеніші картки — Visa і MasterCard. У разі розрахунків гривневою карткою, ПриватБанк здійснює конвертацію валюти автоматично, за курсом банку на день здійснення платежу і без комісії.

Аби убезпечити оплати від шахрайських дій, ПриватБанк рекомендує їх здійснювати з інтернет-картки, яку безкоштовно і буквально у декілька кліків можна оформити в Приват24. Інтернет-картка вигідна тим, що якщо і трапиться шахраям, не принесе їм особливої наживи: на неї можна покласти лише ту суму, яка потрібна для покупки та ще й поставити обмеження по переказу грошей.

Для проведення оплати на іноземних сайтах слід знати Billing address — платіжну адресу клієнта. Клієнтам ПриватБанку не потрібно витрачати час на дзвінки або відвідування банку, здійснюючи пошук необхідних реквізитів. Дізнатися свою платіжну адресу можна з легкістю в Приват24. В особистому кабінеті слід клікнути розділ «Всі послуги» — «Послуги" — «Створити довідку». Потім необхідно дотримуватися ланцюжку «Реквізити» — «Вибір карти» — «Мова довідки» — «Сформувати». У новій вкладці відкривається pdf-документ, в якому знаходиться потрібна платіжна адреса.

Якщо ви шопилися в інтернет-магазинах Великої Британії, Німеччини, Франції, Італії чи Іспанії, ПриватБанк допоможе ще й повернути до 19% коштів, які були витрачені на покупки. TaxFree4U — онлайн-сервіс для відшкодування податку на додану вартість (ПДВ), створений спеціально для вигідного шопінгу в країнах Європейського Союзу. Цей мобільний додаток стане справжнім помічником і допоможе повернути Tax Free з покупок практично в будь-якому магазині, який є платником ПДВ. З ним не потрібно витрачати час на заповнення декларації, гроші можна отримати безпосередньо на картку ПриватБанку, без додаткових комісій — зарахування коштів згідно з тарифами картки і протягом лише 7 днів. А ще допоможе об’єднати чеки — до 10 чеків в 1 декларацію, з метою подолання мінімальної суми чека.

Купуйте безпечно, з задоволенням та з економією разом з ПриватБанком!

Схожі новини