Передплата 2024 «Добрий господар»

"Досвід Львівщини переймає вся Україна", - Олег Синютка

Модель "Одна область - один госпітальний округ" затвердили сьогодні на Кабміні

Про це написав у своєму Facebook ексочільник Львівщини, народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка.

«Управлінські ідеї Микичак перейняла вся Україна, — акцентує Олег Синютка. — Одна область — один госпітальний округ. Таку модель затвердили сьогодні на Кабміні. Саме такий принцип закладала і Львівщина, утворивши єдиний госпітальний округ і єдину госпітальну раду.

І той факт, що вся Україна послуговується досвідом саме Львівщини як мінімум вказує на професійність та стратегічне бачення галузі директора департаменту охорони здоров"я Ірини Микичак".

Олег Синютка зауважує, що «шквал критики, який звучить зараз на адресу Ірини Володимирівни, заглушив голоси здорового глузду і ті успіхи, які має медична галузь Львівщини під її керівництвом».

«Тепер маючи можливість з київських пагорбів побачити всю медичну галузь країни і авторитет Львівської медичної школи й Микичак зокрема, хочу ствердно сказати: не звертайте з обраного шляху і ті, хто не вірив ще недавно в успіх сімейної медицини так само будуть виглядати невігласами й у всіх інших питаннях», — підсумував Олег Синютка.

Схожі новини