Передплата 2024 ВЗ

Федора Стригуна і Таїсію Литвиненко звільнять з театру ім. Марії Заньковецької

Керівництво театру імені Марії Заньковецької не продовжить дії контрактів з головним режисером театру Федором Стригуном та Таїсією Литвиненко.

Про це повідомляє Форпост.

«Федору Миколайовичу Стригуну, моєму батькові, і моїй матері, Таїсії Йосипівні Литвиненко, адміністрація театру надіслала листи з повідомленнями, що контракт з ними продовжено не буде. Знаково, що це відбулося у день народження директора театру Андрія Мацяка», — підтвердив журналістам син Федора Стригуна та Таїсії Литвиненко Назар Стригун виданню «ГалІнфо».

Головний режисер Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької Федір Стригун сьогодні увечері по закінченні вистави «Криза» заявив, що дирекція театру надіслала йому «листа щастя», в якому повідомляє, що контракт з ним продовжено не буде.

За інформацією в надісланих листах, контракт Федора Стригуна завершується 14 грудня 2019 року, йому пропонують оформити співпрацю з театром на основі цивільно-правової угоди, оскільки новий контракт укладено не буде. Таїсії Литвиненко запропонували перехід на 0,5 ставки, або контракт, який завершується 29 грудня 2019 року, не буде продовжено.

Схожі новини