Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Колишня дружина Олександра Пономарьова розсекретила його кохану

  • 24.11.2019, 19:58
  • 5 255

Український співак Олександр Пономарьов живе в одній квартирі з новою обраницею. Такою інформацією поділилась його колишня кохана Вікторія Мартинюк.

Олександр Пономарьов більше не прагне виставляти на показ своє особисте життя. Знаменитий український артист уникає питань про новий роман та не здійснює публічних виходів зі своєю пасією. Однак зберегти стосунки у секреті йому все ж не вдалось, пише ТСН.

Олександр Пономарьов з ексдружиною Вікторією
Олександр Пономарьов з ексдружиною Вікторією

Саме Вікторія випадково розсекретила статус свого колишнього чоловіка, йдеться у програмі «Життя відомих людей». За словами Мартинюк, яка наразі заміжня і має прізвище Чекурда, її колишній коханий щасливий з новою обраницею. Вікторія зізналася, що з Олександром у них культурні стосунки.

«У нас дуже культурні. Ми не спілкуємося. Спілкуються наші чоловіки. Тобто я спілкуюся з його дружиною. Він спілкується з моїм чоловіком», — сказала Чекурда і додала, що дружина у Пономарьова цивільна.

«Я дуже вдячна цивільній дружині Олександра, що вона добре ставиться до мого Саші. Я завжди його сварю, коли він не зовсім толерантно про неї відзивається. Я в нього виховую повагу до всіх дорослих. Особливо до цивільної дружини його батька», — додала Вікторія.

Схожі новини