Передплата 2024 ВЗ

Хочете їхати - платіть штраф. У Львові таксист відмовив матері з дитиною у перевезенні

  • 22.11.2019, 11:58
  • 736

У Львові жінку з дитиною без автокрісла не пустили в таксі.

Про це розповіла Олена Кулігіна, яка потрапила в цю ситуацію, передає РБК-Styler. За словами жінки, таксист запропонував їй сплатити штраф у 500 гривень і лише в такому разі він погодитися везти дитину.

Жінка зазначила, що викликала таксі разом з подругою, яка була з дитиною. Водій побачив трирічну дитину і озвучив свої умови. Коли клієнтки запропонували встановити власне автокрісло, він відмовив, незважаючи на те, що технічна можливість була. Олена з подругою подзвонили в службу підтримки і поскаржилися. Оператор таксі, дізнавшись ситуацію, скасувала замовлення.

«Водій сказав, що він не буде чекати, він не зацікавлений, та одразу зателефонував до служби підтримки. Оператор відразу без подальших розмов скасувала цей виклик», — розповіла Олена.

За інформацією видання, в київських службах таксі повідомили, що якщо планується поїздка з дитиною, викликати машину слід за добу.

Нагадаємо, що в Україні 19 листопада набув чинності законопроект № 1150 про адміністративну відповідальність за перевезення дітей без автокрісел.

Схожі новини