Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Не хочу ставити під удар": "слуга"-ґвалтівник вважає, що йому мстяться за антикорупційну діяльність

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Роман Іванісов, у якого знайшлася погашена судимість за звалтування неповнолітньої, заявив про замовну провокацію і призупинив членство в політсилі.

Відповідний пост він розмістив у своєму Facebook після спростування від Генеральної прокуратури.

«Коли ти знаєш, що правда на твоєму боці, а з інформаційного простору ллється потік фейків і відвертої брехні, головне — це віра в тебе близьких і дорогих людей, і, звичайно, колег», — написав він.

Іванісов сказав, що «Слуга народу» встигла стати для нього другою сім'єю.

«Я вдячний своїм колегам за просту людську підтримку в ці останні три дні. Тому, щоб не ставити під удар репутацію всього колективу, я ухвалив рішення призупинити своє членство у фракції на час перевірки оприлюдненої у ЗМІ інформації», — заявив він.

Іванісов уже звернувся з цією пропозицією до голови фракції Давида Арахамії і той підтримав рішення.

«Пана Рябошапку навмисне ввели в оману. Офіс генпрокурора уже дав спростування озвученої сьогодні щодо мене інформації. Замовники витрачають шалені гроші на брудну гру проти мене, не гребують нічим, як ви всі помітили. Але вже скоро я буду готовий оприлюднити достовірні докази того, що це спланована інформаційна атака проти мене через мою антикорупційну діяльність», — додав він, пообіцявши розкрити ім'я ймовірного замовника.

Нагадаємо, журналіст Юрій Бутусов запевнив, що інформація про судимість Іванісова за зґвалтування є достовірною. Також він розкрив подробиці перебування чоловіка за ґратами, зазначивши, що він погасив судимість законним шляхом.

Схожі новини