Передплата 2024 ВЗ

"Був нахабним дворовим пацаном", - росіянин поділився спогадами про Путіна

  • 19.11.2019, 18:34
  • 1 080

Путін пішов у КДБ після того, як йому дали в лоб, «що іскри з очей полетіли»: «…і він зрозумів, що потрібно шукати якусь силу, яка могла б йому допомогти»l

Російський президент Володимир Путін був пов’язаний з бандитами через свого старшого тренера Леоніда Усвянцова («Льоня-спортсмен»).

Про це журналістам розповів колишній знайомий політика російський каскадер Микола Ващилін, передає Радіо Свобода. Крым. Реалии.

Усвянцов викладав у секції, де займалися Путін зі своїм другом і нині бізнесменом Ротенбергом. «Льоня-спортсмен» був двічі судимий за групове зґвалтування і махінації з валютою. У спогадах Путін часто називав його наставником.

Крім того, Путін з друзями працювали в спортивній масовці на «Ленфільмі», де «знімалися в кіно» інші «знамениті» бандити Росії 90-х. Загалом, за словами Ващиліна, Путін завжди був «нахабним дворовим пацаном».

«У Путіна, Ротенберга і його друзів був улюблений жарт: зіпсувати повітря в автобусі, коли ми поверталися із тренувань, і вискочити. А люди сидять і шукають очима: „Хто ж так насмердів?“. Путін завжди був нахабним дворовим пацаном, бився з люттю, і таким же залишився, тільки несказанно виріс від вседозволеності», — сказав Ващилін.

На думку Ващиліна, Путін пішов у КДБ після того, як йому дали в лоб, «що іскри з очей полетіли»: «…і він зрозумів, що потрібно шукати якусь силу, яка могла б йому допомогти».

Схожі новини