Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Новий скандал із пранкером "Джокером": він від імені Богдана поспілкувався із Атрошенком

  • 19.11.2019, 16:35
  • 1 031

Пранкер "Джокер" оприлюднив листування з мером Чернігова Владиславом Атрошенком, зроблене нібито від імені голови Офісу президента Андрія Богдана

Вони обговорювали скандального нардепа Антона Полякова, який напередодні «злив» аудіозапис розмови колишніх однопартійців з начальником поліції Кривого Рогу. А ще — забудовника Максима Микитася, передає OBOZREVATEL

Фейковий «Богдан» цікавився, хто є покровителем Полякова. Атрошенко відповів, що він до нього стосунку не має, а версію про зв'язок «розганяють СБУшники».

«Упевнений, що це чмо нічиїм бути не може. Він — ненормальний», — написав вигаданому Богдану Атрошенко.

«Якщо не твій, значить Бенін», — зробив висновок «Богдан».

«Богдан» поцікавився, який компромат є на Полякова у мера. Той відповів, що стикався з ним лише в питанні щодо депутатської приймальні і щодо незаконної реклами, яку нібито просив не знімати Поляков.

Тим не менш, «Богдан» попросив Атрошенка зібрати на Полякова компромат і принести папку до приймальні в Офісі президента. У відповідь мер попросив про послугу, пов'язаному з Микитасем.

Атрошенко: Зустрічне прохання. Мені потрібна 1 хвилина вашого часу. Питання пов'язане з Микитасем.

«Богдан». В 2 словах? Тема яка

Атрошенко: ДП УБ (Держпідприємство «Укрбуд», — Ред.)

Вони домовилися зустрітися в приймальні Богдана «в середу після 18.00».

При цьому пранкер від імені Богдана порадив Атрошенку негайно демонтувати рекламу, яка належить Полякову, і підняти ціни на оренду в 2 рази. Також «Богдан» поцікавився, який у мера рейтинг.

«Соціологія давня. Десь півроку тому — 73%», — написав Атрошенко.

На завершення розмови Атрошенко повідомив марку та номер свого автомобіля, щоб на нього виписали перепустку.

Як відреагували на переписку

Мер Атрошенко заявив, що проблем з «Укрбудом» у нього немає, передає Delo.ua. «Жодної проблеми з „Укрбудом“ у мене немає. Я не знаю про яке листування йдеться», — відповів мер.

«Однак, коли ми нагадали про розмову з нібито Андрієм Богданом і процитували переписку з ним міського голови, Атрошенко про пранк згадав, але не став підтверджувати або спростовувати факт листування. Лише сказав розпливчасто: „Це підставне. Як з боку „Джокера“, так і з мого“. На уточнююче запитання, що ж це означає, Атрошенко зазначив, що „все нормально“, попрощався і кинув трубку», — сказано в публікації.

Нардеп Поляков сказав, що листування його здивувало — з Атрошенком у нього були нормальні стосунки, передає «КП в Україні». За його словами, конфлікт з приймальні був навколо місці, де він як нардеп повинен приймати людей. Він попросив мерію виділити йому приміщення, а після зволікань орендував його сам.

Також суто ділові відносини, за словами Полякова, були і по рекламі. «У мене було до нього звернення. Його „Чернігівська муніципальна Варта“ проїхала весь місто і поставила весь малий бізнес на коліна, щоб знімали рекламу. Там дуже багато людей. Я до нього звернувся, щоб все було на законних підставах. Він мені на це відповів, що не може на них вплинути. Так я і не просив впливати, я просто просив, щоб все було по закону», — сказав Поляков