Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині сталася пожежа у військовій частині, один офіцер загинув, ще один сильно постраждав

  • 19.11.2019, 09:33
  • 1 015

Під ранок у військовій частині у селищі Старичі Львівської області сталася пожежа, через яку один офіцер загинув і один отримав опіки й травми

Про це йдеться на Facebook-сторінці Сухопутних військ Збройних сил України, передає Українська правда

«Сьогодні, 19 листопада 2019 року, близько 5.00 ранку в одній з військових частин, що дислокуються у селищі Старичі, Яворівського району Львівської області, сталася пожежа. Внаслідок загоряння будівлі загинув офіцер, ще один дістав травм і з опіками був оперативно доставлений до Центральної районної лікарні міста Новояворівськ.

Пожежа локалізована".

Причини та обставини події з'ясовують представники Військової служби правопорядку ЗСУ та Національної поліції.

«На момент прибуття першого підрозділу будівля була повністю охоплена вогнем. Внаслідок пожежі отримав термічний опік спини та обох верхніх кінцівок Сергій П., 1978 року народження та в стані середньої важкості госпіталізований у Новояворівську Р Л. Також виявлено труп мужчини. Вогнем знищено будівлю. Пожежу локалізовано 06.26 год., ліквідовано о 08.08 год. До гасіння було залучено 35 рятувальників та 6-ть одиниць пожежно-рятувальної техніки», — повідомив речник ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

Речник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, якій підпорядковується Яворівський полігон, Антон Миронович у коментарі zaxid.net зазначив, що займання виникло не в казармах. Людей у приміщенні, де виникла пожежа, практично не було, крім тих офіцерів, що несли службу, тому евакуація не проводилась. Загиблий — військовослужбовець 1975 року народження.

Можливою попередньою причиною виникнення пожежі є коротке замикання. Остаточні причини встановить слідство. До розслідування залучені представники військової служби правопорядку З С України та Національної поліції України.

Схожі новини