Передплата 2024 ВЗ

"Літак зносить, страшно... Діти кричать". У Харкові сталася НП з авіалайнером

  • 18.11.2019, 16:33
  • 2 790

Пасажири чартерного рейсу «Шарм-ель-Шейх - Харків» залишилися живі завдяки професіоналізму пілота.

За словами туристів, літак 17 листопада прибув до Харкова в умовах сильного туману і не зміг приземлитися через брак палива, передає «Город Х».

Харків'янка Ірина Івченко поділилася пережитим у соцмережах. У Єгипет жінка літала відпочивати з чоловіком та двома маленькими дітьми. Каже, що дорогою до Шарма виліт перенесли на 10 годин через туман. А на зворотному шляху туристи взагалі потрапили у страшну історію.

«Ми повинні були йти на посадку в Харкові, але через відсутність будь-якої видимості і брак палива зробити це не вдалося. Приземлились у Борисполі, в тих же умовах. Дозаправились й здійснили спробу приземлитися в Харкові… Туман, вітер, літак зносить, страшно… Діти кричать, пасажири мовчки вчепилися в крісла. Найстрашніше було за дітей. А в голові крутилося «Що сказати чоловікові наостанок?», — розповідає Ірина

. За словами харків'янки, на злітній смузі вже стояла напоготові пожежна машина з увімкненими мигалками. «Але нам пощастило. І перш за все з пілотом! Хочемо висловити величезну подяку пілоту Boeing 737−800 NG (189 пасажирів) — Олексію Якимчуку за те, що зміг двічі посадити судно в тумані високої щільності. Спасибі, що ми живі!», — подякувала Ірина.

Схожі новини