Передплата 2024 «Добрий господар»

ПриватБанк повертає 50% вартості поїздки у міському транспорті

  • 18.11.2019, 12:50
  • 1 179

З 1 листопада до 31 грудня 2019 року включно ПриватБанк повертатиме 50% вартості поїздки клієнтам

З 1 листопада до 31 грудня 2019 року включно ПриватБанк повертатиме 50% вартості поїздки клієнтам, які зареєструються в акції та оплачуватимуть проїзд безконтактно карткою Visa в усіх видах міського транспорту, обладнаного терміналами для безготівкових розрахунків. Акція проводиться на території таких міст: Житомир, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кривий Ріг, Тернопіль, Чернігів, Чернівці.

Оплатити безконтактно з Visa можна за допомогою:

  • платіжної картки Visa payWave;
  • смартфону, на якому встановлено спеціальний платіжний додаток з цифровою карткою Visa;
  • будь-якого іншого платіжного інструменту з безконтактною технологією Visa.

Як повідомляє прес-служба фінансової установи, учасником акції можуть стати клієнти ПриватБанку — держателі платіжних засобів Visa від ПриватБанку, які досягли 18 років. На учасників акції чекає подарунок — гарантоване повернення грошових коштів у сумі 50% від вартості поїздки на основний картковий рахунок. Максимальна сума відшкодування за весь період акції становить не більше ніж 250 грн на одного клієнта.

Безготівковою оплатою за проїзд у транспорті при підтримці ПриватБанку сьогодні вже успішно користуються Сумська, Полтавська, Черкаська, Дніпропетровська, Донецька, Одеська, Львівська, Закарпатська області. У багатьох містах України вже впроваджено «Транспортне рішення» від ПриватБанку для установки в електротранспорті та в маршрутних таксі міських маршрутів спеціальних пристроїв, що використовуються для оплати за допомогою банківської картки будь-якого банку або пристроїв з підтримкою безконтактної оплати (NFC). Вартість проїзду програмується, і, при здійсненні операції, пасажиру достатньо провести платіжну картку через термінал. Ідентифікація факту оплати відбувається по відображенню на екрані терміналу «смайла»: зелений — оплата успішна, червоний — відмова. Дане технічне рішення реалізовано без друку паперового чека з терміналу — чек при оплаті формується в електронному вигляді і доступний в меню Приват24 клієнта. На відміну від інших приватних компаній, банк не лише встановлює валідатори безкоштовно, а й обслуговує їх за власний рахунок.

Більше інформації про інновації ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі, про акції — на сайті.

Схожі новини