Передплата 2024 «Добрий господар»

Стає жертвою могутніх сил: принц Гаррі стурбований станом Меган Маркл

  • 17.11.2019, 20:32
  • 2 143

Принца Гаррі турбує стан Меган Маркл, яка напередодні подала до суду на популярний британський таблоїд. За його словами, герцогиня Сассекська не витримує натиску з боку громадськості і дуже переживає.

Про це повідомляє РБК-Styler.

«Я втратив свою матір, і тепер я спостерігаю, як моя дружина стає жертвою тих самих могутніх сил», — прокоментував принц Гаррі.

За словами чоловіка Меган Маркл, безжальну кампанію, яку почали ще під час вагітності його дружини, продовжують досі. Журналісти навмисно вирізали з тексту листа деякі фрази і слова, щоб спотворити його зміст і зіпсувати життя колишньої актриси.

Мова йде про статтю, в якій були опубліковані витяги з листа Меган до свого батька Томаса Маркла. У ньому герцогиня просила припинити завдавати їй болю за допомогою преси.

Поки ж юристи Меган Маркл подали позов про неправомірне використання приватної інформації і порушення авторських прав та закону про захист персональних даних. Однак представник Mail on Sunday стверджують, що видання вважає свою статтю такою, що відповідає всім стандартам, і всіляко буде захищатися в суді.

Схожі новини