Передплата 2024 «Добра кухня»

Укрексімбанк входить у трійку найуспішніших фінустанов України і є ласим шматком для російських рейдерів, - Фріз

  • 17.11.2019, 12:58
  • 651

Зухвале силове затримання голови Укрексімбанку Олександра Гриценка у середмісті на очах у дитини може бути пов’язане із планами російських рейдерів узяти під контроль один з найуспішніших банків України.

ро це на своїй сторінці у мережі Facebook пише народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз.

«Сьогодні посеред білого дня СИЛОВИКИ ВИКРАЛИ голову Укрексімбанку в Києві на очах у дитини, з якою він гуляв. Дитина побігла від страху до дому САМА, коли батька „пакували“ в авто без пред’явлення звинувачень», — повідомила Фріз.

«Ми багато чули раніше про рейдерство. А про державне рейдерство, здається, ні. Але влада пропонує нам всім споживати нові реаліті-шоу», — зазначила Ірина Фріз.

«За непідтвердженою інформацією, на Укрексімбанк, який входить у трійку найбільш надійних банків України, „поклав“ своє око ВЕБ Росії, і зараз буде брудна брехлива компанія проти Голови Укрексімбанку Олександра Гриценка від всіх „сателітів“ Кремля», — прогнозує Ірина Фріз.

«Не лише одним відведенням ЗСУ ми ліземо навколішки до „норманді“ формату. Банківська система до ваших послуг, пане Путіне, „слуги“ на Україні не щадя живота свого працюють», — іронізує політик.

Ірина Фріз також надала посилання на інформацію про результати роботи Укрексімбанку за останні чотири роки.

Як повідомлялося, затриманого главу Укрексімбанку підозрюють у відмиванні доходів, отриманих за часів Януковича.

Нагадаємо, голову А Т Укрексімбанк Олександра Гриценка затримав одіозний прокурор Костянтин Кулик.

Схожі новини