Передплата 2024 «Добра кухня»

"Дика корупція", - Гончарук анонсував зміни у керівництві "Укрзалізниці"

  • 15.11.2019, 11:34
  • 552

Кабінет міністрів найближчим часом ухвалить рішення про зміну керівництва "Укрзалізниці", оскільки менеджмент зловживає своїм положенням

Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук в ефірі «Сніданку з 1+1», передає Українська правда

«Ми будемо ухвалювати з цього приводу кадрові рішення найближчим часом, тому що продовжувати працювати так, як вони зараз працюють, неможливо.

Головна претензія до них — корупція в «Укрзалізниці», на жаль, триває. Вона там абсолютно дика, крадуть майже на всьому. Кінця і краю цьому не видно.

Якщо менеджмент, керівництво опікується своїми кишенями, а не тим, як ідуть справи в «Укрзалізниці», то нормальної роботи і не буде".

Гончарук нагадав, що 14 листопада під Офісом президента протестували залізничники.

У першу чергу вони скаржились на корупцію і можливі скорочення. Люди тримали плакати з перекресленими окремими очільниками (зокрема, перекреслили директора У З Євгена Кравцова, — ред.).

Він також додав, що «Укрзалізниця» «є дуже неефективною і збитковою». Зокрема, за словами Гончарука, «майже щодня горять локомотиви, в ручному управлінні вагони, окремі чиновники, диспетчери відправляють вагони не туди, де це потрібніше, а туди, де їм вигідніше, де їм заплатили».

Прем’єр заявив, що це «точно треба припинити»

Схожі новини