Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Нардеп Дубінський ще й моделлю підпрацьовує

У «фамільному» інтернет-магазині одягу і сувенірки

Після того, як журналісти Bihus.info виклали чималенький перелік статків нардепа зі «Слуги народу» Олександра Дубінського та його родини (24 квартири, два будинки, 17 авто), про «рибні місця» від депутата так і не довідалися. Не почули, де саме Дубінський стільки добра своїми талантами заробив. Але одну «точку» все ж видав Інтернет. Хоча, враховуючи масштаби усього, нажитого Дубінським непосильною працею, бізнесом цей промисел важко назвати. Радше хобі, з якого «кишенькові» капають.

Футболки з примітними написами для Дубін­ського — як депутатська уніформа. «Немає нія­кої кризи, вони прост пиз… ять наші гроші», «Яких тобі ще бл… дь реформ не вистачає?», «Зашквар» — це далеко не повний асортимент принтів з депу­татського набору.

Дубінський і на вітрині інтернет-магазину, і в парламенті свій товар рекламує. Фото dubinskypro.shop
Дубінський і на вітрині інтернет-магазину, і в парламенті свій товар рекламує. Фото dubinskypro.shop

Найсвіжіший напис — «Мама любить швидкість». У футболці з ним Дубінський прийшов у парламент після оприлюднення вже згаданого розслідування Bihus.info. Спершу цитата про маму і швидкість про­звучала у телеефірі — на запитання про розкішний Маserati в автоколекції неньки-пенсіонерки. А потім і на футболку перекочувала. Таких футболочок Ду­бінський одразу кілька у Верховну Раду прихопив — пропонував колегам у сесійній залі. Влаштував презентацію новинки, яку ще навіть на вітрину не виставили. Ні, не найближчого до парламенту бути­ка, а іменного інтернет-магазину.

Що в адресі цієї крамниці прізвище саме нар­депа Дубінського, а не його однофамільця, пере­конатися не важко. На сайті слуга народу — влас­ною персоною, єдина модель. Добре, що тільки у чоловічих футболках позує. Хоча серед асорти­менту є і жіночі. Ціна на всі однакова — 360 гри­вень.

Крім футболок, серед пропозицій — «принтова­ні» кашкети (360 грн), шкарпетки (100 грн), тор­бинки (240 грн), чашки (180 грн) і «бампери» на мобільні телефони (430 грн).

Схожі новини