Передплата 2024 «Добра кухня»

У роботі додатку Приват24 стався масштабний збій

  • 11.11.2019, 17:57
  • 1 314

У понеділок, 11 листопада, в роботі електронних сервісів ПриватБанку трапився збій. Це пояснили навантаженням через розпродажі на AliExpress. Рішення проблеми відклали до 17:00

Про проблеми з переказом платежів, роботою мобільного додатка, терміналів і банкоматів повідомили користувачі банку. Станом на 16:20 мобільний застосунок «Приват24» працює з великими перебоями — зайти в нього вдається не з першого разу. Звичайна версія сайту завантажується нормально.

У банку повідомили, що збої виникли через те, що дуже багато українців намагаються оплатити покупку товарів на AliExpress. «Банк працює, але протягом дня кілька разів було зафіксовано значний сплеск платежів на AliExpress, які створюють природну чергу процесингу. З чим пов'язано уповільнення обробки поточних операцій», — прокоментували OBOZREVATEL ситуацію в банку.

У «Приваті» порекомендували клієнтам у разі затримок з оплатою не створювати нові платежі, а дочекатися, поки пройдуть попередні.

«Існують труднощі під час проведення операцій: 1. Оплата на AliExpress; 2. Затримка у проведенні платежів у Приват24 зі статусом „Новий“. Рекомендуємо Вам не повторювати платежі й очікувати проведення; 3. Під час входу в Приват24 помилка „PIN-код введено неправильно“; 4. Карткові операції в банкоматах, ТСО, POS-терміналах. Орієнтовний термін вирішення — до 17:00 Просимо вибачення за спричинені незручності», — йдеться в розсилці від служби підтримки.

Раніше вирішити проблему обіцяли до 12:00, але кілька разів переносили строки

Схожі новини