Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львів’ян закликають прилаштувати вісім собак і одну кішку

Львів’ян закликають прилаштувати вісім собак і одну кішку, які тимчасово перебувають у ЛКП «Лев».

Надворі уже листопад, а це означає, що не за горами холодна зима. Ви уже придумали, з ким зустрічатимете перший сніг? Якщо ні, то представляємо вам чудових кудлатиків, які зігріють вас теплом своїх сердець. Усі чотирилапі вакциновані й стерилізовані!

Ніжна киця Красуня. Чотирилапа стане для свого господаря чудовим другом та компаньйоном.

Пайпер — молода собака віком близько року. Добре піддається навчанню та може проживати в сім"ї з дітьми, які люблять тварин.

Спокійна хвостата красуня з милим поглядом — Люся. Собака може проживати в сім’ї з дітьми.

Лілу — молода собака, віком близько року. Енергійна, гавкуча та має здібності до навчання.

Собака середнього віку Бладі. Соціалізована, стане для свого господаря вірним другом і компаньйоном. Ідеальний варіант для Бладі — проживати у вольєрі та на просторому подвір"ї.

Адель — кудлата красуня, віком близько року. За поведінкою та по хутрі видно, що вона донедавна жила в сім'ї. На жаль, вуличне життя налякало її і зараз вона проходить соціалізацію з кінологом. Адель невеликого розміру, тож може проживати в квартирі.

Молода метиска лайки Лея. Активна, грайлива та гавкуча, тож стане для господаря другом та охоронцем.

Невеличка собака Мая потрапила до нас в дуже занедбаному стані та з новоутворенням, яке потребує оперативного втручання. За поведінкою видно, що вона була домашньою.

Наєм — пес середнього віку. Має хороший вигляд. Це свідчить про те, що він був домашній, проте за ним досі не прийшов господар. Наєм дружелюбний, виконує базові команди, тож для свого господаря буде не лише вірним другом, а й пильним охоронцем.

Фото Ірини Шелест.

Схожі новини