Передплата 2024 «Добра кухня»

Ключовий міжнародний переговорник від Зеленського Андрій Єрмак вважає, що у війні на Донбасі винна Україна, – Герасимов

  • 10.11.2019, 18:14
  • 624

Ключовий радник президента Зеленського Андрій Єрмак, який займається переговорами з міжнародними партнерами України, висловлює погляди, ідентичні кремлівській пропаганді.

Це доводять опубліковані у США свідчення під присягою американського дипломата Вільяма Тейлора, — заявив у прямому ефірі телеканалу «НАШ» народний депутат України, співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов, передає пресслужба «ЄС».

«Ключова людина, яка сьогодні займається перемовинами на міжнародній арені — бо в нас МЗС відсунутий від перемовин, — пан Єрмак займає позицію, що Путін не винен! Був оприлюднений офіційний документ американським Конгресом, посол США в Україні пан Тейлор заявив, що на зустрічі з паном Єрмаком і представниками офісу президента Зеленського пан Єрмак чітко сказав, що у війні винен президент Порошенко, а не Кремль і Путін, які напали на нашу країну.

Це — свідчення пана Тейлора під присягою в американському Конгресі. І ми будемо вимагати, щоб Єрмака відсторонили від переговорів. Тому що це проросійська позиція, це те, що кажуть пропагандистські канали в Кремлі. Це ті смисли, які продукує ключова людина від України на перемовинах", — наголосив Артур Герасимов.

Схожі новини