Передплата 2024 ВЗ

"Слуги народу" на з'їзді обрали нового лідера

  • 10.11.2019, 15:15
  • 901

Главою партії «Слуга Народу» обрали першого заступника голови парламентської фракції «Слуга Народу» Олександра Корнієнка.

Таке рішення делегати ухвалили на з'їзді партії в Києві. Корнієнко був єдиною кандидатурою на цей пост, передає Громадське.

Попередній глава партії Дмитро Разумков склав свої повноваження, оскільки після парламентських виборів він став спікером Верховної Ради й більше не може поєднувати ці посади.

Корнієнко на з'їзді озвучив три ключові пріоритети для політичної сили на найближчі чотири роки.

«Партія повинна займатися конкретними речами за трьома напрямками, які я, як кандидат на посаду глави партії, і хочу запропонувати. Перше — це якісна зміна політики на місцевому рівні, друге — це якісно новий підхід до партійного будівництва і третій — перетворення партії в центр ухвалення головних політичних рішень в країні та підготовки нової політичної еліти для України», — заявив новий лідер партії.

«Партія нового типу — це соціальний ліфт, який буде просувати на національну політичну сцену небайдужих людей, які шляхом поєднання навчання і практики будуть перетворюватися на політиків нового типу… Щоб ліфт [у партії — ред.] працював, партія має бути сексі та „збуджувати“ депутатів», — додав він.