Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Стій, бабка!": Сергій Притула жорстко потролив Молочного, та розповів про "знущання фашистів в Києві"

  • 09.11.2019, 15:33
  • 3 738

Український шоумен, ведучий, раніше кандидат у депутати від "Голосу" Сергій Притула потролив колишнього учасника шоу "Файна Юкрайна" Андрія Молочного за заяви про "натовпи фашистів" у Києві.

У мережі Facebook він розповів, як живе «фашистський Київ».

Сергій Притула запропонував підписникам його фейсбук-блогу історію про пенсіонерку, яка є палкою прихильницею СРСР. За сюжетом допису, жінка відвідала супермаркет та через радянську символіку стала жертвою київських фашистів. Таким чином телеведучий з гумором показав життя у столиці України очима його ексколеги.

«Старенька, з орденом леніна поверх вицвілого пальто з каракулевим комірцем, стояла на касі продуктового магазину «Єва Б». Її оточив натовп молодиків, такий рясний, що одразу й не зрозуміти, скільки їх було — 14 чи може й усі 88. Всі як один бритоголові, сорочки із закатаними рукавами та, наче під копірку, маленькі вуса під носами.

— Стій, бабка! Тістафай фсьо із пакєта. Штьо там єсть? Яйкі? Млєко? Шпік? Вітдафай фсьо нам! І пів-варєніка тоже!
Реготали… випивали яйця сирими просто з касової стрічки, грали на губних гармошках… зловтішались нелюди. Один з блакитнооких покидьків, із підозріло правильним черепом, зірвав з бабусі пілотку із червоною зіркою! Русяве волосся розсипалось густим килимом по тендітних, але водночас стаханівських плечах старенької. А у волоссі… а у волоссі були вплетені бантики з георгіївських стрічок!!!

Закрутилися, наче чорти окроплені святою водою, молодики! Закричала з-переляку касирка: «Ахрана!!! Ахтунг! Тьху… Атмєна…
— «Він вночі назвав мене Лєна», — гаркнула у відповідь черга!

Та всі розуміли, що зараз станеться щось невідворотне! Молодики, наче підкреслюючи свою приналежність до лихого, вибудувались «свинею» як тевтонськи лицарі і, під звуки маршу «Erica», посунули клином на бабусю!

— «А єсть лі здєсь комсомольци!!!», — голосно вигукнула бабуся, рвучко розстебнувши пальто, під яким засяяли значок «ГТО» і накрохмалений піонерський галстук, на кінчиках якого теліпались бронзові бюстики Жукова та Ватутіна!

— «Єсть, бабушка! Но нє смагу помочь!», — почулося з відділу кондитерки. Там на підлозі лежав скривавлений молодик в «будьонівці», ногу якого догризала німецька вівчарка, яку спустили з повідка опецькуваті чоловіки в мазепинках зі страшним словом «поліція» на мундирах. Вони реготалися та пригощали один одного цигарками.

— «І саме завдяки тому, що ми зараз бачимо у кадрі, я можу з гордістю заявити…(пауза…крупні обличчя персоналу вкриті веснянками) Ревізор рекомендує ваш магазин!» — заволала молода дівчина і потонула в обіймах рейхсадміністрації закладу!

Крізь вітрини з вулиці за усім спостерігали акуратно зачесані «набік» світловолосі підлітки в сорочках і шортиках. У переході станції метро «Театральна» пенсіонери танцювали під мелодії Вагнера. На капоті таксі «Убер» хлопчаки домальовували балончиком слово «Alles». З каштанів повільно опадало коричневе листя. Йшла осінь 2019 року. Київ жив своїм звичним життям!"", — посміявся Притула.

Нагадаємо, 7 листопада у всіх українських ЗМІ з'явилась резонансна заява актора Андрія Молочного. Звернення до прихильників він розпочав зі згадки про Київську наступальну операцію між Червоною Армією та Вермахтом, під час якої було визволено столицю. Військових нацистської Німеччини Молочний порівняв з сучасними жителями Києва, які, за його переконаннями, вже 5 років «ходять натовпами у місті».

«Ще п'ять років тому я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще п'ять років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть опоганюватися пам'ятники героям Великої Вітчизняної війни. Що будуть зносити пам'ятники Жукову і Ватутіну», — йшлося в одіозній заяві.

Окрім цього, Андрій Молочний стверджує, що в День Перемоги молодь ображає ветеранів, а українська поліція сприяє цьому, змушуючи «навіть дітей знімати пілотки з червоними зірками».

На такі заяви ексколеги відреагував Сергій Притула. З Андрієм Молочним вони брали участь у створенні телепроєкту «Файна Юкрайна» та Comedy Club Ukraine. На слова актора Сергій Притула написав римовані рядки (наведено з врахуванням авторського стилю):

Коли від мене ти пішла, я горько плакав.
Обидва локтя іскусав, пропив ларьочки гриль.
На пост твій в інстаграмі я натрапив…
Заплакав ще раз і зламав костиль!

У мережі чимало людей стали на захист Андрія Молочного, однак більшість засудили його за таку заяву.

Схожі новини