Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ахметов запускає власний інформаційний телеканал

  • 08.11.2019, 14:30
  • 1 509

Медіахолдинг олігарха Ріната Ахметова запустить інформаційний телеканал "Україна 24" з грудня 2019 року

Про це йдеться на Українській правді з посиланням на прес-службу SCM, «Детектор медіа«

«У грудні 2019 року телеканал «Україна 24» почне своє цілодобове ефірне мовлення на всій території України, в кабельних мережах операторів, на супутниковій платформі Xtra TV і ОТТ-платформі Oll.tv.

Програмна політика і ефірна сітка телеканалу «Україна 24″ в даний час знаходяться в детальному опрацюванні».

На засіданні 7 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію телеканалу «Ескулап TV» (ТОВ «Аспер 2011»), який входить в «Медіа Група Україна», через зміну логотипу та концепції мовлення.

На засіданні регулятора зміни не деталізували, однак, за словами члена Нацради Олександра Ілляшенка, за концепцією — це буде інформаційний канал «Україна 24». Близько 15 годин мовлення на добу — інформаційні програми.

Власником медіа-холдингу «Медіа Група Україна» є група «Систем Кепітал Менеджмент» Ріната Ахметова.

Медіахолдинг об'єднує телеканали «Україна», «НЛО TV», «Індиго TV», «Футбол 1"/"Футбол 2», «Донбас», «34 телеканал», «Сигма», оператор супутникового телебачення Xtra TV; міжнародні канали Ukraine 1/Ukriane 2, NLO TV 1/NLO TV 2.

Також до холдингу входять продакшн-компанії «Теле Про», «Допоможемо ТВ», медіа-агентство «Медіа Партнерство Баїнг», мультимедійна платформа «Сегодня» — теленовини «Сегодня» і сайт segodnya.ua, проект Vogue UA.