Передплата 2024 «Добрий господар»

В Одесі обшукують охоронну фірму, яку підозрюють у катуванні дітей

  • 08.11.2019, 14:13
  • 574

В Одесі в охоронної фірми "Центр" проводять обшуки, імовірно, пов’язані з катуванням дітей у "Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації", відомому як "Світанок"

Про це повідомляє журналістка Ірина Гриб у Facebook, передає Українська правда

У пресслужбах поліції та прокуратури Одеської області «Українській правді» відмовилися коментувати це, заявивши, що в них поки немає жодної інформації від слідчих.

Натомість за даними Іриии Гриб, обшуки проводять Одеська міська прокуратура № 2, слідчі Малиновського відділку поліції, корпус оперативних дій МВС, аби перевірити факти знущань над дітьми.

«За інформацією правоохоронців, у О А Центр не було договору на надання послуг, але вони виїжджали в КП, де здійснювали насильницькі дії по відношенню до дітей», — написала журналістка.

«Мої джерела повідомляють, що одному з охоронців вручать підозра за 127 ст — тортури», — додала Гриб.

На сторінці Агентства безпеки «Центр» значиться: «Ми охороняємо і оберігаємо вас і ваші родини. Ми дбаємо про ваш спокої та здоров'я. І ми це робимо завжди — 24/7, без вихідних і свят. Ми — це всі 800 ваших захисників, команда Агентства безпеки «Центр».

Схожі новини