Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Пашинський отримав статус людини, "якій може загрожувати небезпека"

  • 07.11.2019, 16:16
  • 578

Екснардепа Сергія Пашинського не можуть доставити на допит у Святошинський суд у справі щодо розстрілів на Інститутській 20 лютого 2014 року, тому що він належить до категорії осіб, яким може загрожувати небезпека

Про це повідомляє Українська правда з посилання на коментарі прессекретаря ДБР Анжеліки Іванової та сторони захисту Пашинського, «5 канал«

«Під час обрання йому запобіжного заходу, Печерський суд задовольнив клопотання сторони захисту (адвокатів) щодо того, що підозрюваний належить до категорії осіб, яким може загрожувати небезпека.

Тому ми не можемо його з ізолятору тимчасового тримання доставляти для допиту в Святошинський суд".

7 листопада у Святошинському суді Пашинського мали допитати у справі щодо розстрілів на Інститутській 20 лютого 2014 року.

Крім того, у суді вирішили, що допит проведуть у режимі відеоконференції з приміщення ІТТ, але персонал ІТТ повідомив, що не може забезпечити відеозв'язок з технічних причин.

Тож допит Пашинського запланували на 21 листопада.

Захист Пашинського відмовився коментувати «Українській правді», з чим пов’язане клопотання адвокатів. Захисники екснардепа не захотіли говорити, хто і як може загрожувати Пашинському.

Схожі новини