Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Ми - два братні народи": харківський депутат їздив на пропагандистське шоу Скабаєвої

  • 07.11.2019, 10:36
  • 656

Член політради "Опозиційної платформи – За життя" і депутат Харківської міської ради Андрій Лесик заявив на КремльТБ, що український і російський народ – брати

Він з'явився в ефірі пропагандистської програми «60 хвилин», ведучими якої є затята українофобка Ольга Скабєєва і її чоловік Євген Попов, передає OBOZREVATEL

«Кого в Україні більше, тих, хто виставляє варту у формі вермахту, чи таких, як ми, людей абсолютно нормальних?» — видала Скабєєва, продемонструвавши сюжет про фестиваль реконструкції звільнення від фашистів, який пройшов на Київщині.

«Нічого особливого я не бачу в тому, що приїхав до вас. Хочу, щоб люди розуміли, що Україна інша. Таких людей 0,00.%. Наша країна під зовнішнім управлінням продовжує залишатися», — висловився він.

«Моя позиція, я хотів би, щоб червоною лінією це пройшло, — що українці і росіяни — два братні народи. 9 травня — те, що нас об'єднує. На жаль, людей, які висловлюють позицію, карають. Я сам сидів у СІЗО за пост у Facebook, якого не було», — сказав він, відхрестившись від двох кримінальних проваджень.

Лесик запевнив, що нікого не боїться, тому поїхав у Росію, щоб «помирити народи»

Схожі новини