Передплата 2024 «Добра кухня»

"Соррі, що без броніків": Порошенко приїхав до людей Донбасу

Представники партії "Європейська солідарність" на чолі з лідером, п'ятим президентом України Петро Порошенком зустрілися з кадетами військового ліцею в Кремінній на Донбасі, а також поспілкувалися з вимушеними переселенцями.

Про це в своєму Facebook повідомила нардепка від партії «ЄС» Ірина Геращенко, зазначивши, що цього разу вони мали більше часу на звичайне спілкування без бронежилетів та без показухи, та опублікувавши фото та відео.

«Луганщина. Мій 87 візит на Донбас. З Петром Порошенком і Михайлом Забродським відвідуємо сьогодні Кремінне, Рубіжне, Станицю. Соррі, що без броніків», — зазначила вона.

«Це перша поїздка Порошенка на Донбас в іншому, вже не президентському статусі. І в нього тепер є більше часу на звичайне спілкування, коли більше правди, й менше показухи. З радістю зустрілися з кадетами військового ліцею в Кремінній», — додала Геращенко.

Вона зазначила, що цей ліцей було евакуювано з окупованого Луганська і вона свого часу боролася за збереження його як самостійного навчального закладу.

Крім того, вона повідомила, що саме на цьому плацу Порошенко дав наказ змінити військовий устав щодо нової форми вітання «Слава Україні!».

«В Рубіжному поспілкувалися з переселенцями і оглянули будинок для переміщених українців, будівництво якого було призупинено в червні. Готуємо депутатські запити і наполягаємо, що програма будівництва житла переселенцям має бути продовжена і розширена. А ці будинки мають отримати господарів, й бажано — до кінця цього року», — повідомила Геращенко.

Представники «ЄС» зустрілися також із пані Людмилою, звільненою з полону бойовиків ОРЛО.

Усі фото з Facebook Ірини Геращенко

Схожі новини