Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"ДБР перетворюється на "95-й квартал": у "Європейській солідарності" зробили заяву щодо доступу Бюро до доходів Порошенка

  • 06.11.2019, 19:51
  • 518

В партії "Європейська солідарність" вважають, що ухвала суду про дозвіл на вивчення інформації про доходи Петра Порошенка не має жодного сенсу.

Про це йдеться у оприлюдненій у середу заяві партії «Європейська солідарність», передає Українська правда.

«Державне бюро розслідувань перетворюється на „95-й квартал“, а сам Роман Труба хоче „розсмішити коміка“. Всі декларації Петра Порошенка за останні роки знаходяться у відкритому доступі. Більше того, саме за його президентства і було запроваджене електронне декларування. В епоху турбо диджиталізації Труба мав би знати, що необхідна кнопка — у його власному смартфоні», — заявили в «ЄС».

«Ухвала Печерського суду, який „дозволив“ слідчим ДБР вивчити „надсекретну“ інформацію про доходи Петра Порошенка, не має жодного сенсу, бо ця інформація є публічною і доступною для будь-кого», — сказано у заяві.

В «ЄС» також вважають, що «агент Портнова Труба, всупереч здоровому глузду намагаючись виконати вказівки влади по розслідуванню проти Порошенка, намагається „накопати“ хоча б щось».

В партії пообіцяли на дії судді Печерського суду, який виніс ухвалу, подати скаргу до Вищої ради правосуддя.

Схожі новини