Передплата 2024 ВЗ

Львів‘ян просять допомогти прилаштувати десятьох безпритульних пухнастикі

Львів‘ян просять допомогти прилаштувати десятьох безпритульних пухнастиків, які тимчасово перебувають в ЛКП «Лев». Зустрічайте десять неймовірних собак і котів, які мріють стати частинкою вашого життя, аби любити, гратись і завжди бути поруч. Усі чотирилапі соціалізовані, вакциновані, стерилізовані і готові до переїзду в новий дім!

Еллі — молода красуня, стане чудовим домашнім улюбленцем для людей, які мріють про собаку невеликих розмірів. Еллі добре піддається навчанню.

Фоксі — лагідна, обожнює гратись і лащитись, віком близько року. Чотирилапа чудово підійде для проживання в сім"ї, де є діти, які люблять тварин.

Молода й наразі трохи ляклива Елла. За поведінкою видно, що хвостата була домашньою. Елла має здібності до навчання, а також може проживати в квартирі.

Хвостата красуня з чарівним поглядом та милою посмішкою Уся. Чотирилапа стане вірною подругою та чудовою компаньйонкою для своїх нових люблячих господарів.

Фінлі — пильна чотирилапа з характером. Собака потрапила до нас наляканою та з травмованою лапкою. Наразі Фінлі проходить соціалізацію з кінологом і невдовзі зможе вирушити у новий дім та стати вірною подругою для свого нового господаря.

Трохи ляклива, вухата красуня Тусті, яка наразі проходить соціалізацію з нашим кінологом. Тусті — молода собака, тож її можна буде навчати. Вона обов'язково стане чудовим охоронцем і вірним другом для свого господаря.

Асті — скоріше за все, це сестра Тусті. Поки що Асті, як і її сестра, трохи ляклива і проходить соціалізацію з кінологом. Асті також має здібності до навчання, тому стане для господаря пильним охоронцем та чудовим другом.

Молодий песик Рейн. Хвостатий стане чудовим охоронцем, адже енергійний, пильний і голосно гавкає.

Молода киця-муркотунка Кнопа. Чотирилапій дуже потрібен дім, адже через свій спокійний характер вона навряд чи виживе на вулиці. Тож команда «Лева» шукає для Кнопи дбайливих господарів.

Клякса — ця білосніжно-плямиста хвостата красуня із жовтими очима усе ще в пошуках люблячих господарів.

Фото ЛКП «Лев».

Схожі новини