Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Навіщо ви нап‘ялили на себе броніки і каски?", - Ірина Геращенко

Народна депутатка від "Європейської Солідарності" вважає, що своїми непродуманими візитами на лінію зіткнення нардепи від "монобільшості" підставляють президента

Народна депутатка він «ЄС» Ірина Геращенко написала у своєму Facebook про чергову поїздку колег з комітету національної безпеки у зону проведення ООС, точніше, у пункти, де відбувається «розведення військ».

«Читаю в фб, що члени комітету нацбезпеки відвідали місця розведення військ в Золотому і Станиці Луганській. Колеги, у мене до вас питання — а навіщо ви нап"ялили на себе броніки і каски? Для селфі воно може й красіво, але ж практично і політично — це анекдот, — пише Ірина Геращенко. — Там же розвели війська:) і вже не стріляють навіть снайпери, не говорячи про важку зброю. Ви ж так ставите під сумнів слова президента про розведення і безпеку цих місць. В Станиці тисячі мирних жителів щодня переходить КПВВ. Ви хоч подумали, як вони сприймають політиків з Києва в броніках… Ми бували в Станиці і Золотому, в Катеринівці десятки раз, але ніколи не виходили до людей в броніках.
Ви вже ВР перетворили на клоунаду, навіщо перетворювати на цирк свої виіздні засідання. Смішно і соромно».

Схожі новини