Передплата 2024 «Добра кухня»

У суд подали на півторарічну дитину!

Комунальне підприємство «Володимир-Волинськтеплоенерго» у суд вирішило потягнути… півторарічну дитину!

І представники Феміди прийняли позов. Більше того, на ім’я малятка виписали виклик до суду на слухання справи про стягнення заборгованості за послуги теплопостачання.

Мама Олена в шоці. Вона каже: ситуація на стільки абсурдна, що не знає, як на неї реагувати. Розповідає, що будинок, у якому мешкає їхня родина, уже майже двадцять п’ять літ як відрізаний від централізованого теплопостачання, що надавала котельня машинобудівного заводу. З часом усі перейшли на автономне опалення. Вже й забули, як виглядали колишні платіжки. Аж тут, як сніг на голову, — повідомлення, що є борг за тепло (до речі, сума не вказувалася). Ще й нарахований на кого? На ім’я маленької дитини, яка тим благом навіть фізично ніколи скористатися не могла.

Звідкіля ж борг той взявся? І чому судитися надумали з маленькою дитиною? У комунальному підприємстві прикру ситуацію прокоментували так: «Суд допустив помилку, відкривши провадження у справі не на ту особу, до якої мав був направлений позов». Але як могли відповідачем зробити маля, якому всього півтора року — загадка…

P. S. Суд вже вибачився перед родиною дівчинки. Запевнили: сталася описка.

Схожі новини