Передплата 2024 «Добре здоров’я»

“Оплата частинами” - ключ до здійснення дитячих мрій маленьких львів'ян та їх батьків

  • 30.10.2019, 11:14
  • 809

Завдяки співпраці з ПриватБанком дитячий супермаркет “Чудо-острів”(м.Львів - пр. Червоної Калини, 62, ТЦ Вам, 2 поверх, вул. Стрийська, 30, Сокільники, ТРЦ "King Cross Leopolis", 2 поверх, вул. Богдана Хмельницького, 176, ТЦ "Фуршет", 2 поверх, пр. В’ячеслава Чорновола, 16і, ТЦ New Point, 2 поверх) відтепер пропонує своїм клієнтам програму миттєвої розстрочки “Оплата частинами”.

«Чудо Острів» — це постійно зростаюча національна мережа дитячих магазинів, яка нараховує 34 магазини по всій Україні. У магазинах мережі «Чудо Острів» можна знайти безліч товарів для дітей, іграшки для дівчаток, хлопців та малюків, дитячий одяг та взуття для стильної малечі, товари для спорту, дитячий транспорт, меблі та інше. Безліч якісних товарів задовольнять навіть найвибагливішого покупця. В магазинах мережі Ви знайдете дитячі товари для будь-якого гаманця.

«Іграшки, дитячі товари, дитяче харчування та засоби гігієни на будь-який смак та цінові уподобання можна придбати скориставшись сервісом „Оплата частинами“ і таким чином зменшити фінансове навантаження на сімейний бюджет, грамотно розподілити свої витрати — це суттєві переваги, які отримує клієнт нашого партнера, — говорить Андрій Якимів, директор Західного ГРУ ПриватБанку. — Ключ до усіх цих можливостей — картка ПриватБанку. Кредит оформлюється за лічені хвилини — безпосередньо на місці. Договором з усіма необхідними реквізитами фактично є чек покупки».

«Оплата частинами» — сервіс ПриватБанку, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами. Кредит оформлюється за лічені хвилини — безпосередньо на місці. Договором з усіма необхідними реквізитами є чек покупки. Жодних документів: довідки про доходи, ІПН, паспорта і т.д. надавати не потрібно. Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом «Оплата частинами» (встановлюється кожному індивідуально). Дізнатися суму ліміту можна на сайті chast.privatbank.ua або у мобільному додатку «Оплата частинами». В додатку також можна слідкувати за договорами.

Ще більше новин від ПриватБанку — на сайті та у соціальній мережі.

Схожі новини