Передплата 2024 «Добра кухня»

Нардеп Дубневич заявив про обшуки НАБУ у його дітей і брата

  • 29.10.2019, 13:58
  • 852

Народний депутат Ярослав Дубневич (депутатська група "За майбутнє") підтвердив проведення обшуків у помешканнях його дітей та брата Богдана Дубневича.

Про це він написав у Facebook.

«Розуміючи бездоказовість і безперспективність політичної справи проти мене, влада і НАБУ терміново та цинічно проводять обшуки в моїх дітей та брата… На жаль, політична розправа тепер стала реальністю», — написав Дубневич.

Депутат зауважив, що правоохоронці під час обшуків «нічого цікавого для них і протизаконного не знайдуть».

Детективи НАБУ проводять обшуки на Львівщині в межах розслідування кримінального провадження за фактами можливої легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, умисного ухилення від сплати податків та недостовірного декларування колишнім і чинним народними депутатами України.

НАБУ підозрює братів Дубневичів у відмиванні нелегальних доходів і ухилянні від сплати податків.

Богдан Дубневич втратив депутатську недоторканність після поразки на парламентських виборах у липні 2019 року. Натомість його молодший брат Ярослав Дубневич знову став депутатом Верховної Ради, і для безпосередніх слідчих дій проти нього потрібна згода Верховної Ради. 17 жовтня новий генпрокурор Ярослав Рябошапка скерував до Верховної Ради відповідне офіційне подання.

Укрінформ

Схожі новини