Передплата 2024 «Добре здоров’я»

До будинку добровольців в Золотому, з якими конфліктував Зеленський, навідалися правоохоронці

  • 28.10.2019, 17:10
  • 701

Поліція провела перевірку в будинку добровольців з «Нацкорпусу», які оселилися у Золотому-4 на Донбасі, аби не допустити розведення сил. Водночас правоохоронці обіцяють силоміць не виселяти їх.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції Вадим Троян.

За його словами, подібна перевірка є «нормальною дією», бо ця територія належить до зони операції Об’єднаних сил, повідомляє пресслужба Нацполіції.

«Перевірила група ВСП і поліції, все нормально, це контакт, так і повинно бути. Ми перебуваємо в небезпечній зоні, тут потрібно так працювати щодня», — пояснив Троян.
Водночас він заперечив, що поліція нібито планує виселяти когось силоміць.

«Я вважаю, що зараз спекулювати на будь-яких моментах, навіть у простих словах, мовляв, „хтось когось буде штурмувати“, не можна», — наголосив заступник глави Нацполіції.

Раніше у поліції повідомили, що добровольці вивезли зброю із Золотого у супроводі правоохоронців.

Нагадаємо, 26 жовтня Володимир Зеленський приїхав у селище Золоте до добровольців та ветеранів, які з’їхалися туди, щоб не допустити відведення українських військ з населеного пункту.

Зеленський розповів, що жителі за відведення військ і сказав добровольцям, щоб вони прибрали зброю. Однак добровольці не збираються відступати й не дозволять відведення військ.

Схожі новини