Передплата 2024 «Добрий господар»

У Кремлі висунули жорсткий ультиматум Зеленському після поїздки у Золоте-4

  • 28.10.2019, 14:14
  • 2 070

Кремль “з великою увагою стежив” за відвідуванням Президентом України Володимиром Зеленським селища Золоте на Донбасі.

Про це повідомив журналістам прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише УНН з посиланням на російське агентство ТАСС.

«Безумовно, ми стежили, стежили з великою увагою. Деякі діалоги, які мали місце, на повний зріст висвітили ті проблеми, які є, показали першоджерело цих проблем», — сказав він. При цьому, за словами представника Кремля, якщо «Зеленський змусить націоналістів на Донбасі виконувати його накази», це буде сприяти в тому числі проведення саміту «нормандської четвірки».

«У міру того, як президент України змусить такі підрозділи (націоналістів) виконувати власні накази, тоді вже можна говорити про підготовку до розведення (сил в населених пунктах Золоте і Петровське на Донбасі), що в свою чергу є важливою складовою частиною підготовки до проведення саміту (в нормандському форматі)», — сказав Пєсков.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський хамив і погрожував ветерану АТО через питення щодо розведення сил на Донбасі.

Доброволець запитав у Зеленського про акції протесту «Ні капітуляції», після чого головнокомандувач звинуватив його, що він «переводить стрілки»

Схожі новини