Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Добровольці, з якими у Зеленського була словесна перепалка, вивезли зброю із Золотого

  • 28.10.2019, 08:58
  • 678

Ветерани-добровольці, які мають легальну зброю, у супроводі поліції вивезли її із Золотого-4 на Донбасі.

Перед цим із вимогою вивезти зброю із передової до них звернувся президент України Володимир Зеленський, який побував у Золотому, а також правоохоронці, передає ТСН.

Заступник глави Нацполіції Вадим Троян повідомив, що станом на зараз у районі підготовки до розведення військ у зоні ООС, зокрема Золоте-4 та Катеринівка, перебуває лише група волонтерів без зброї.

«У Золотому-4 та Катеринівці працює 6 патрулів Нацполіції, а також пункт НПУ для прийому громадян. Відповідно до рішення керівництва ООС, для забезпечення публічного порядку та безпеки туди буде направлена Нацгвардія. Громадяни можуть почуватися у безпеці», — сказав Троян.

Поліція та Нацгвардія виконуватимуть свої завдання за призначенням, зокрема проводитимуть антидиверсійну роботу проти незаконних збройних формувань у зоні розведення військ.

Нагадаємо, в суботу, 26 жовтня, в прифронтовому Золотому на Донбасі побував президент України Володимир Зеленський. Там він, хамив і погрожував ветерану АТО через питення щодо розведення сил на Донбасі.

Доброволець запитав у Зеленського про акції протесту «Ні капітуляції», після чого головнокомандувач звинуватив його, що він «переводить стрілки».

Схожі новини