Передплата 2024 ВЗ

У Росії комунальники заасфальтували трамвайні колії і пустили по них трамвай, щоб "прорізав"

  • 27.10.2019, 11:14
  • 1 032

В Росії в Ростові-на-Дону в центрі міста комунальники заасфальтували трамвайні рейки, а потім спробували пустити по них трамвай.

Робочі розповіли, що рейки залили асфальтом нібито «спеціально через таку технологію». За словами комунальників, вони повинні бути на одному рівні з дорогою, щоб пішоходам не заважали. Потім по рейках пускають трамвай, який прорізав би колію. Про це пише сайт «Сьогодні».

Щоб звільнити рейки, робочі розбили асфальт на наступний день.

Також про це написав блогер Ілля Варламов.

«У мерії міста трохи розгубилися через візит такого важливого гостя і вирішили укласти новий асфальт на вулиці Станіславського, де цей собор стоїть. У нас же всі міста екстрено асфальтують до приїзду Путіна, Медведєва та інших високих гостей … І робочі заасфальтували вулицю Станіславського разом з трамвайними рейками, які на ній були. Але якщо ви думаєте, що це кінець історії, які не розходьтеся. Далі почалася фантасмагорія. Наскільки я зрозумів, коли до ростовських умільців дійшло, що вони замурували рейки, вони вирішили прокласти колію в асфальті новим трамваєм. Трамвай, звичайно, одразу зійшов з рейок», — написав він у своєму блозі.

Як виявилося, що ремонт вулиці Станіславського почали перед візитом предстоятеля РПЦ патріарха Кирила.

Схожі новини