Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Сором за президента!": Сенцов прокоментував скандал із Зеленським та ветераном АТО на Донбасі

  • 27.10.2019, 10:33
  • 1 649

Звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов заявив, що відчуває сором через поведінку президента України Володимира Зеленського.

Про це він написав у Facebook, коментуючи розмову Зеленського з ветераном АТО через питення щодо розведення сил.

«Переглянув вчорашнє гучне відео стендапа з серії #янелох. В результаті: сором за президента і гордість за добровольця. Не пишу про військових, бо не відчуваю на це морального права, оскільки не був на війні. Хочеться лише сказати їм спасибі, за то, що у нас все ще є своя країна», — заявив Сенцов.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський хамив і погрожував ветерану АТО через питення щодо розведення сил на Донбасі.

Доброволець запитав у Зеленського про акції протесту «Ні капітуляції», після чого головнокомандувач звинуватив його, що він «переводить стрілки»

«Я президент цієї країни. Прибери зброю і не переводь мене на акції», — заявив Володимир Зеленський, який перебуває у селищі Золоте на Донбасі, де планується розведення військ.

На Луганщину глава держави приїхав, щоб поспілкуватися з місцевими мешканцями і військовими та дізнатися їхні настрої щодо розведення військ.

Утім розмова не склалася. Президент посперечався з добровольцем, який запитував його про акції протесту «Ні капітуляції». Відповідне відео виклали на телеграм-каналі «Останній блокпост #Ні капітуляції».

Під час бесіди один із добровольців запитав, чи зустрінеться Володимир Зеленський із ветеранами, щоб обговорити акції. На це Президент відповів, що приїхав обговорити заплановане розведення, а не акції.

Нижче текст діалогу між президентом та військовослужбовцем, який, щоправда, звучав російською мовою:

— Я прийшов, тобі сказав: прибери зброю. А ти на мене переводиш стрілки.

— Я вас почув і сказав …

— Дивись, ти мені взагалі ніяк не можеш ультиматуми озвучувати. Ти не зрозумів. Я до тебе .

— Так справа не в цьому, я вам кажу.

— Нам зайти зброю забрати?

— Причому тут це.

— Я не розумію, чому ми закінчимо нашу розмову .

— Ну так нормально спілкуємося .

— Ну так і давай нормально спілкуватися.

— По Україні були акції.

— Денис. По Україні вчора пройшов дощ. Денис, послухай: я — президент. Мені 42-й рік. Я ж не лох. Я тобі прийшов і сказав: зброю прибери. А ти мене не переводиш на акції.

Схожі новини