Передплата 2024 «Добрий господар»

ПриватБанк залоялить перекази на Mastercard

  • 25.10.2019, 11:11
  • 671

Клієнти ПриватБанку за новою програмою лояльності зможуть отримати Apple AirPods та інші подарунки за отримані або відправлені міжнародні грошові перекази з картками Mastercard.

Щоб отримувати подарунки до переказів, потрібно зробити міжнародний переказ на суму від 50 доларів США та використовувати картку Mastercard для оплати товарів і послуг (оплатити карткою не менше 5 разів на суму від 50 грн).

У програмі лояльності беруть участь усі види грошових переказів, які можна отримати та надіслати через ПриватБанк: SWIFT, Western Union, RIA, MoneyGram, PrivatMoney, Intel Express, «Хазрі», MEEST, Welsend та Р2Р-перекази з картки на картку.

Також отримати AirPods зможуть одержувачі платежів від міжнародних партнерів, серед яких TransferGo, Payoneer, TransferWise, Paxum та інші партнери та учасники системи PrivatMoney.

За 8 місяців 2019 року обсяг грошових переказів із-за кордону, які українці отримали через ПриватБанк, зріс на 19% - до 2,3 млрд доларів США. Кількість отриманих українцями закордонних переказів з початку року зросла на 28% - до 6,5 млн. Водночас обсяг грошових переказів з України за кордон збільшився на 67% - до 800 млн доларів США, а їхня кількість — на 13% (до 945 тис. переказів).

Схожі новини